Amazon Quiz Answers Today Win New Prizes – All The Q&A

Amazon Quiz Answers Today Win New Prizes – All The Q&A Is Live Now. Quiz Ahead Is The Amazing Platforms Of Amazon Quiz. Amazon Quiz Answers Questions And Answers Are Live Now. You Join This Quiz And Win The Prizes.

Amazon Quiz Answers Today

There Are a Total of Five Questions. If You Answer All The Questions Correctly You Will Won Amazing Prizes. I Guarantee To Tell You If You Play The Quiz Continue You Will Diffidently Win.

You Can Go There: Amazon Quiz Today

Amazon Quiz – All Quiz Answers

Amazon Quiz Answers Today – (13th December 2021)

1. Which Indian state celebrated the golden jubilee of its statehood in 2021?

Ans: (D) Himachal Pradesh

2. Whose recently released memoir is titled “My Life in Full: Work, Family, and Our Future”?

Ans: (A) Indra Nooyi

3. Which country successfully tested a new hypersonic missile called Hwasong-8?

Ans: (C) North Korea

4. What buzzword did this company use to describe the removal of the headphone jack?

Ans: (C) Courage

5. Which team won the first ever Men’s World Cup for this sport?

Ans: (B) Uruguay

Amazon Quiz Answers Today – (12th December 2021)

1. In September 2021, a new species of Jurassic-age Hybodont Shark was discovered from which Indian state?

Ans: (A) Rajasthan

2. NASA’s VIPER rover will study Nobile crater on which astronomical body?

Ans: (B) Moon

3. Which Pacific Island nation has called for the Hague-based International Court of Justice to weigh in on climate change?

Ans: (C) Vanuatu

4. What was this device missing before the year 1577?

Ans: (C) Minute hands

5. This company commissioned Richard Cawston to make a documentary in 1969 about which famous family?

Ans: (B) British Royal Family

Amazon Quiz Answers Today – (11th December 2021)

1. What two letters appear on the newly introduced pan-Indian registration series for Indian vehicles?

Ans: (B) BH

2. Who won the Formula One Italian Grand Prix 2021?

Ans: (C) Daniel Ricciardo

3. National Florence Nightingale Award is associated with which profession?

Ans: (D) Nurse

4. Which two Space Shuttles from this organization were destroyed in disasters?

Ans: (A) Challenger and Columbia

5. Which American actress laid the foundation for this development?

Ans: (D) Hedy Lamarr

Amazon Quiz Answers Today – (10th December 2021)

1. The movie ‘Hum Do Hamare Do’ starring Rajkummar Rao and Kriti Sanon, also features which two actors in important roles?

Ans: (B) Paresh Rawal and Ratna Pathak Shah

2. Primoz Roglic who won the 2021 Vuelta a Espana title, one of cycling’s grand tours is from which country?

Ans: (D) Slovenia

3. Not just a _______ ad’ uses machine learning to use Shahrukh Khan’s face and voice to promote local stories. Fill in the blanks

Ans: (C) Cadbury

4. This is a view of which planet as seen from Voyager 2?

Ans: (B) Uranus

5. This is the Bara Imambara located in which Indian city?

Ans: (B) Lucknow

Amazon Quiz Answers Today – (9th December 2021)

1. Which person in the news was the voice for the character of Simba, in the Hindi dubbing of Disney’s ‘The Lion King’ (2019)?

Ans: (C) Aryan Khan

2. Biological E-a company that is receiving $50 million funding from US International Development Finance Corporation is based in which city?

Ans: (C) Hyderabad

3. Among the 11 sportspeople who have been recommended for the Dhyan Chand Khel Ratna 2021, there are how many Paralympians?

Ans: (C) 5

4. This is the Sheikh Zayed Grand Mosque Center located in which city?

Ans: (B) Abu Dhabi

5. This is a famous site located in Amman, Jordan. It is called the Temple of _ . Fill in the blanks

Ans: (D) Hercules

Amazon Quiz Answers Today – (8th December 2021)

1. NASA’s Juno probe recently offered the first 3D view of the atmosphere of which planet?


Ans: (C) Jupiter

2. As per the new retention rules, ahead of the auction for the 2022 IPL, each franchise would be allowed to retain maximum how many players?


Ans: (D) 4

3. Which famous singer has sung the theme song for the new James Bond movie ‘No Time To Die’?


Ans: (B) Billie Eilish

4. This is the flag of which country?


Ans: (C) Morocco

5. This is a doll of which Disney character?


Ans: (C) Snow White

Amazon Quiz Answers Today – (7th December 2021)

1. Recently which team suffered their worst ever defeat at the German Cup when they were beaten 5-0 by Borussia Moenchengladbach?

Ans: (B) Bayern Munich

2. In a 2021 movie famous singer Camila Cabello plays the role of which fairytale character?

Ans: (A) Cinderella

3. Renowned journalist Chidanand Rajghatta has recently written a book on which US politician?

Ans: (D) Kamala Harris

4. What is this bird called?

Ans: (A) Hornbill

5. Which family tried its hardest to not let Harry receive this letter?

Ans: (C) Dursley

Amazon Quiz Answers Today – (6th December 2021)

1. The Yonex French Open badminton tournament is held in an arena named after which famous sports pioneer?

Ans: (D) Pierre De Coubertin

2. In the movie ‘Bellbottom’ the role of which political figure is played by Lara Dutta?

Ans: (A) Indira Gandhi

3. In October 2021, the used car selling platform CarDekho became the first Unicorn to be based in which city?

Ans: (B) Jaipur

4. In which of these books does this comic book character go to India?

Ans: (D) Cigars of the Pharaoh

5. This visual shows a man floating on which water body?

Ans: (D) Dead Sea

Amazon Quiz Answers Today – (5th December 2021)

1. The Pakisthan network PTV recently banned host Nauman Niaz and which Pakistan fast bowler for their on-air spat?

Ans: (B) Shoaib Akhtar

2. The Christmas Pig’ is a new children’s book released by which famous author?

Ans: (A) JK Rowling

3. Facebook has changed its name to what is a rebranding exercise?

Ans: (A) Meta

4. This visual shows the flag of which country?

Ans: (D) Belgium

5. This painting shows which two fictional characters?

Ans: (B) Sherlock Holmes and John Watson

Amazon Quiz Answers Today – (4th December 2021)

1. After a $255 million fundraising round, Acko a start-up in which sector became a unicorn?

Ans: (A) Insurance

2. Who recently became the first male player from Great Britain to win the prestigious Indian Wells Maters 1000 singles title?

Ans: (B) Cameron Norrie

3. The science fiction movie ‘Dune’ has a stellar cast, Who plays the role of Paul Atreides in the movie?

Ans: (A) Timothee Chalamet

4. This is a visual form of which place, famous among tourists?

Ans: (C) Bali

5. This is the flag of which country?

Ans: (A) Mexico

Amazon Quiz Answers Today – (3rd December 2021)

1. What is the official anthem of the T20 World Cup titled?

Ans: (B) Live the Game

2. As per the review aggregation site, Rotten Tomatoes after 92 reviews Eternals bacame the worst-reviewed MCU movie crossing which film’s mark?

Ans: (A) Thor: The Dark World

3. UAE has recently reached a deal with which country to promote Space Tourism?

Ans: (A) Blue Origin

4. Which movie shares its name with this dish?

Ans: (D) Ratatouille

5. This is a visual from Phi Phi Islands in which country?

Ans: (D) Thailand

Amazon Quiz Answers Today – (2nd December 2021)

1. Which of these hockey players has been nominated for the Dhyan Chand Khel Ratna this year?

Ans: (B) PR Sreejesh

2. Shivers’ and ‘Bad Habits’ are two of the tracks in the Billboard Hot 100 from which famous singer?

Ans: (C) Ed Sheeran

3. CV Raman was born on November 7, 1888, in which Indian city?

Ans: (D) Tiruchirappalli

4. This is a visual of the Atacama Desert from which country?

Ans: (A) Chile

5. This character came to the attention of the world after ‘Steamboat Willie’ was released in which year?

Ans: (A) 1928

Amazon Quiz Answers Today – (1st December 2021)

1. The song ‘Stay’ which has been near the top of the charts, is a collaboration between The Kid LAROI and which famous singer?

Ans: (A) Justin Bieber

2. At the National Women’s Boxing Championship held towards the end of October, who was given the ‘Best Boxer’ award?

Ans: (C) Nikhat Zareen

3. The brand Nykaa in the news for its IPO is named after the Sanskrit word ‘Nayaka’ meaning what?

Ans: (C) Actress or one in the spotlight

4. This famous tourist spot is located in which city?

Ans: (D) Beijing

5. These wooden boats found in India are known by what name?

Ans: (B) Shikara

Amazon Quiz Answers Today – (30th November 2021)

1. Who recently became the first away player to score a hat trick at Old Trafford in the Premier League?

Ans: (A) Mohammad Salah

2. Amol Parashar plays the role of which freedom fighter in the recently released film ‘Bhagat Singh’

Ans: (B) Bhagat Singh

3. A cryptocurrency which as of the last week of October is among the top 10 cryptocurrencies in the World, is named after which dog breed?

Ans: (C) Shiba Inu

4. This cat breed is called the _ Forest Cat. Fill in the blanks.

Ans: (A) Norwegian

5. In which city would you find this famous sign?

Ans: (C) Los Angeles

Amazon Quiz Answers Today – (29th November 2021)

1. Harmanpreet Kaur and Jemimah Rodrigues are both playing for which franchise in the Women’s Big Bash League 2021?

Ans: (A) Melbourne Renegades

2. Ben Whishaw plays which famous character in the James Bond movie ‘No Time to Die’

Ans: (A) Q

3. Born on 19th November 1828, Manikarnika married Gangadhar Rao, who was the Maharaja of which kingdom?

Ans: (C) Jhansi

4. This is the Erasmus Bridge found in which European city?

Ans: (A) Rotterdam

5. This is a Red Curry Noodle Soup prepared in the style of which cuisine?

Ans: (B) The Cuisine

Amazon Quiz Answers Today – (28th November 2021)

1. The UN observers 25th November as the International Day for Elimination of Violence against whom?

Ans: (C) Women

2. Which kpop group which treaded worldwide with their single ‘Next Level’ recently launched their new song ‘Savage’?

Ans: (C) Aespa

3. David Wiese who played a key role in Namibia’s qualification for the Super 12 of the T20 World Cup 2021, earlier played for which country?

Ans: (A) South Africa

4. This is a famous fountain in which city?

Ans: (C) Rome

5. This is a view of which city in South Asia?

Ans: (C) Colombo

Amazon Quiz Answers Today – (27th November 2021)

1. After a hiatus of 5 years, which famous singer recently released a single titled ‘Easy on Me’?

Ans: (A) Adele

2. In 1996, the UN General Assembly adopted Resolution 51/95 proclaiming 16th November as the International Day for what?

Ans: (B) Tolerance

3. Playing in her first Masters 1000 final at Indian Wells, Paula Badosa from which country, recently beat Victoria Azarenka?

Ans: (C) Spain

4. This is a view of Male, the capital of which country?

Ans: (B) Maldives

5. What is this drink called?

Ans: (A) Sangria

Amazon Quiz Answers Today – (26th November 2021)

1. Which member of the hit kpop girl group Blackpink appears in the video of DJ Snake’s new dong titled ‘SG’

Ans: (C) Lisa

2. Which country won its 15th Uber Cup, the world team championships for women in badminton, recently?

Ans: (B) China

3. On 10th November, United Nations observers the World Science Day for Peace & ______ . Fill in the blanks

Ans: (D) Development

4. This is Mount Cook located in which country?

Ans: (B) New Zealand

5. What breed of dog in this?

Ans: (A) Corgi

How To Play Amazon Quiz Answers Today

1. Download Amazon App From Google Play Store Or Apple Store.

2. Sign In The Amazon Account.

3. Then Click The Navigation Menu.

4. Then You Go To Programs And Features Sections.

5. Then Click The FunZon And The Quiz Is Waiting For You.

Terms And Conditions Of Amazon Quiz Answers Today

1. This Contest Will Commence From 12:00:00 A.M. To 11.59:59 P.M. (IST) (“Contest Period”)

2. You Should Be An Individual Legal Resident Of The Republic Of India.

3. You Should Have Set India As Your Current Country In Your Account Settings On Amazon. in.

4. You Have A Billing Address Within The Territory Of India.

5. In Order To Be Eligible For The Contest, During The Contest Period, You Must Sing-In To Or Sign-Up From An Account On Amazon. In-App (“Amazon. In-App”).

6. Once You Have Signed.In To The Amazon. In-App, You Can Participate By Navigating To The Page Where 5(Five) Questions Will Be Posted During The Entire Contest Period.

7. Therefore, If You Answer All All The Quiz Questions Correctly, You Will Be Entitled To Participants Question Who Have Answered That the Participant’s Question Correctly.

8. The Draw Of Lots Will Be Carried Out During The Contest Period For The Questions And A Total Of Participant(s) Will Be Selected As Winner(s) By A Random Draw Of Lots.

9. The Declared Winner(s) Will Be Eligible For Winning Amazing Prizes.

10. Each Winner Will Be Eligible For Winning One Prize Under This Contest Only.

How Do You Know If You Have Won A Game

1. All Lucky Draw Winners Are Sent SMS/E-Mail/Notification To Intimate Their Win.

2. Alternately, You Can Search For “FunZone” And Click On the ‘Lucky Draw Winners’ Tab, And Select The Month And Contest Name That You Participated Into Search For You Name.

3. Guaranteed Winners Of Amazon PAY Balance Receive SMS (On The Registered Mobile Number) Within 48hrs Once The Amount Is Credited In Their Amazon PAY Wallet.

4. Guaranteed Winners Of Discount Coupon(s) Can Collect Their Coupon At The End Of Game Play Or Visit ‘Your Rewards’ Section On The Amazon Pay Page To Collect The Coupons.

When And Where Are Lucky Draw Winners Announced On Amazon

1. Lucky Draw Winners have Announced One Day After The Contest Ends On The “Lucky Draw winners” Section On The FunZone Page. To Visit This Page, Simply Search For “FunZone” In The Search Bar Or Ask ‘Alexa, Go To To Games!’

2. Alternately, Winners Also Receive SMS Or E-Mail Or Notification When They Win A Lucky Draw Contest.

When Will I Receive The Prize After Claiming

1. Winners Will Receive Their Prizes As Per The ‘Delivery Date’ Mentioned On The Winner Announcement Page For Every Contest.

2. Additionally, The Delivery Date Is Also Mentioned In The Terms & Conditions For Each Game.

Some Of The Best Practices That I Can Follow For Play Games

Here Are Some Of The Steps That You Can Follow To Have A Great Game Playing Experience On Amazon –

1. Always Log In From Your Own Account To Play A Game.

2. Make Sure Your E-Mail Address And Phone Number Are Updated So That We Can Reach Out To You When You Win.

3. Please Update The Full Address And Phone Number When You Claim Your Prize. This Helps Us To Ship Your Prizes Faster And To The Correct Location.

The Quiz Will Last As Long As You Live. Quiz Is Alive. I Hope You Enjoy The Quiz And I Know You Will Definitely Crack This Quiz. Go And Enjoy The Amazing Quiz. Best Of Luck.